Promoot je producten
met gerichte campagnes

Onze campagnes sluiten naadloos aan bij je doelpubliek en gebruikers. Zowel in de keuze van kanalen en targeting als in de creatie en copy.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Campagnes die
resultaat opleveren

Je e-commerce campagnes doorlopen een wetenschappelijke aanpak die zijn effect heeft bewezen: onderzoek, setup, testen, meten en bijsturen. Een aanpak die ook nog eens gedragen wordt door experten met kennis en jaren ervaring.

Wetenschappelijk

Bij ons vaar je niet blind en bouw je geen luchtkastelen. DexVille staat garant voor een systematische aanpak gebaseerd op testen, meten en optimaliseren.

Expertise

DexVille = 30-tal digitale marketers met kennis van zaken en ervaring in diverse online marketingtactieken.

Doelgericht

Jouw doel is de rode draad door onze campagnes.

Het bewijs dat onze aanpak werkt? Onze klanten.

Jawel, we zijn fier op de resultaten die we voor onze klanten genereren.

MARSHALLS

Meer dan 2.000 leads
in 3 maanden

DE ZIGEUNER

57% meer online boekingen

REMEHA

X aantal microconversies per jaar en CPL van gemiddeld €x

Google

Plaats je producten op ’s werelds grootste zoekmachine en bereik via Google Shopping Ads een doelpubliek dat je producten zoekt.

Facebook

Op basis van je productcatalogus lanceren we een Facebook-campagne. En openen we voor jou de deur naar 2 biljoen actieve gebruikers. Inderdaad, de wereld ligt aan je voeten.

Instagram

Een beeld verkoopt sneller dan 1.000 woorden. Laat gebruikers rechtstreeks kopen vanuit je Instagram-posts. Elke dag bezoeken 300 miljoen Instagram-gebruikers een bedrijfspagina nadat ze een post in hun feed hebben gezien. Dit zegt voldoende, niet?

Pinterest

Situeert je product zich in de sfeer van creativiteit, lifestyle of design? Pinterest is the place to be. DexVille toont je producten aan relevante Pinterest-gebruikers en wijst hen de weg naar je online winkel.

CONTACT

Wil je meer weten over onze unieke e-commerce strategie?

Laat gerust je gegevens achter en wij contacteren je voor een geheel vrijblijvend advies over een e-commerce oplossing op jouw maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu