Custom webshop

Bouw exact de webshop die je wilt

Jouw wensen zijn onze opdracht. Samen ontwerpen we de webshop die naadloos aansluit op je doelstellingen, nu en in de toekomst.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een webshop
zonder grenzen

DexVille biedt je een webshop die schaalbaar is en integreert met vrijwel elke dienst. Een webshop is voor ons geen kanaal op zich, maar een platform dat naadloos past in een ecosysteem die je online verkoop boost.

Ervaren experten

Een webshop bouwen omhelst veel facetten: design, gebruikservaring, conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, laadsnelheid enz. Ons team van designers, developers en online marketing experten weten wat het betekent om een webshop te bouwen die werkt.

Flexibele en
veilige betalingen

Onze webshops gaan samen met de mogelijkheid om alle belangrijke betaalmethoden te accepteren: kredietkaarten, bankkaarten, overschrijvingen en cheques. Bovendien bieden we integraties met alle belangrijke betaalproviders als Mollie, Stripe of PayPal.

Wil je de mogelijkheid om online te betalen uitschakelen? Geen probleem. Zoals we al vertelden: jouw wensen zijn onze opdracht.

Eenvoudig beheer

DexVille bied je een webshop waarmee je gemakkelijk producten toevoegt en update, orders beheert en verzendingen uitvoert. Bespaar tijd met geautomatiseerde btw-berekeningen, instant berekening van verzendkosten, de optie om thuis labels af te drukken enz.

Verkoop alles

Van eenvoudige fysieke producten en afspraken tot uitsluitend digitale content voor leden, DexVille bouwt webshops waarmee je gelijk wat kunt verkopen. Laat klanten kiezen uit eindeloze productvariaties, abonnementsopties, losse items of bundels.

Veilig en snel

Je webshop wordt gehost op Google Cloud Platform, een premium hosting platform ontworpen om afstand te minimaliseren en laadsnelheid en veiligheid te verhogen.

Wil je meer weten over onze unieke e-commerce strategie?

Laat gerust je gegevens achter en wij contacteren je voor een geheel vrijblijvend advies over een e-commerce oplossing op jouw maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu