Bereiken miljoenen shoppers op bestaande online winkels

Waarom enkel uitgaan van de kracht van een eigen webshop? Via Bol.com en Amazon bereik je in een mum van tijd een enorme hoeveelheid potentiële kopers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kopers verleggen hun aandacht van Google naar Amazon en Bol.com. Waarom jij niet?

Volgens een onderzoek van Jumpshot heeft Amazon Google voorbij gestoken als dé zoekmachine voor e-commerce gerelateerde zoekopdrachten. En met ruim 11 miljoen actieve klanten en een assortiment van ruim 23 miljoen artikelen behoort Bol.com tot een van de populairste winkels van Nederland en België. DexVille plaatst je producten in deze winkeletalages en stimuleert hun zichtbaarheid.

  • Bereikt maandelijks 60% van de Nederlandse internetgebruikers
  • 9 miljoen unieke bezoekers per maand
  • 11 miljoen actieve klanten in Nederland en België

Bron: bol.com

  • 2.5 billion bezoeken op amazon.com in mei 2020
  • 66% van de Amazon-gebruikers start zijn zoektocht op Amazon
  • Grootste market place ter wereld

Bron: statista.com

Onze market place diensten = jouw ticket richting miljoenen kooplustigen

Amazon.Bol.com shop lancering en optimalisatie

Je zet je eerste stappen op Amazon of Bol.com marktplaats en wenst hulp bij de lancering van je shop? Of je zoekt hulp bij de optimalisatie van je bestaande Amazon of Bol.com Store? DexVille lanceert en optimaliseert je winkel en legt de fundamenten voor een succesvolle verkoop.

Amazon advertising

Zichtbaarheid vergroten op Amazon vereist meer dan zoekmachine optimalisatie (SEO). Bijna 10% van de kliks op Amazon gaan naar betalende advertenties. Niet aanwezig zijn in die betalende zoekresultaten is eenvoudigweg een gemiste kans. DexVille lanceert en optimaliseert je Amazon campagnes.

Amazon SEO

Via onze performance gerichte SEO-diensten worden je producten keuze nummer 1 van talrijke shoppers wereldwijd. Resultaat? Meer verkoop, meer omzet en groei voor je bedrijf.

Bol.com SEO

Laat je producten opvallen in de zoekresultaten van Bol.com dankzij onze gespecialiseerde SEO-diensten. DexVille optimaliseert je productinformatie voor relevante zoekopdrachten. Basis hiervoor zijn de bol.com zoektrends, inzichten die ons helpen bij het spotten van zoektrends, de selectie van veelgebruikte zoekwoorden en product- en marktonderzoek.

Bol.com advertising

Staan je producten al op Bol.com en wens je hun zichtbaarheid te vergroten? Dat kan via sponsored products. Je betaalt enkel per klik, te vergelijken met Google Adwords.

CONTACT

Wil je meer weten over onze unieke e-commerce strategie?

Laat gerust je gegevens achter en wij contacteren je voor een geheel vrijblijvend advies over een e-commerce oplossing op jouw maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu